Пет минути до утре“ –новата книга за лидерството по време

...
 Пет минути до утре“ –новата книга за лидерството по време
Коментари Харесай

Максим Бехар написа наръчник за лидери по време на COVID-19

 „ Пет минути до на следващия ден “ – новата книга за водачеството по време на COVID-19 на PR специалиста Максим Бехар, бе показана публично в София. Сред поканените на премиерата в книжарница „ Гринуич “ бяха видни бизнесмени на огромния и дребния бизнес, дипломати, публицисти, професори, и актьори.

Премиерата бе излъчена и онлайн във Фейсбук пред още по-голяма публика от фенове, които също станаха очевидци на представянето в действително време и съумяха да схванат повече за наличието на „ Пет минути до на следващия ден “ от създателя и издателя и вдъхновението зад основаването ѝ. Книгата е и една от първите на пазара, отдадена на мениджмънта по време на пандемия, и към този момент може да бъде закупена от всички по-големи книжарници в страната.

 „ Пет минути до на следващия ден “ е по-особена книга – тя засяга всичко, което се случи в България и в света от 1 март тази година досега. В нея споделям моя опит – по какъв начин си преструктурирах бизнеса, какво направих с компанията си, с цел да не ни обиден трусовете на рецесията с COVID-19. В текста има и доста образци от чужбина, основно от Европа и Съединени американски щати, препоръки от потвърдени специалисти от разнообразни сфери, както и аналог с други рецесии, да вземем за пример финансовата през 2008 година “, показа по време на премиерата Максим Бехар.

„ Пет минути до на следващия ден “ е петата от книгите на Максим Бехар, които пожънаха огромен триумф през последните години. Последната му книга „ Световната PR Революция “ доближи 8 място в Топ 100 на PR книгите на всички времена , класирана от BookAuthority.com.

В България „ Пет минути до на следващия ден “ се издава от издателство „ Фабер “. Авторът персонално взе първия образец от великотърновското издателство на 25 септември от издателя Нейко Генчев. Още от първия си ден в продажба на българския пазар книгата се радва на огромен интерес от страна на читателите, като първият тираж към този момент е привършен.

Какво ще открият читателите в „ Пет минути до на следващия ден “

Книгата „ Пет минути до на следващия ден “ е самобитен справочник за модерните водачи, в който Максим Бехар споделя своя дълготраен опит, както и скъпи препоръки за сполучлив бизнес. Книгата дава на практика насоки по какъв начин да бъдем по-гъвкави и да се приспособяваме по-лесно към изменящата се среда.

В книгата читателите могат да прочетат още за:

– 100 правила на модерния лидер;

– Хронология на COVID-19;

– Как се отрази пандемията на бизнеса;

– Как да се държим по време на видео срещи;

– Нетипични препоръки за типични водачи.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР